Wie wij zijn

Het verhaal achter Deluxe Wandelwagens

Callyon Hummel

Het ontstaan van Deluxe Wandelwagens

Toen ik zwanger raakte van mijn zoontje Quinten ben ik samen met mijn moeder Anja op zoek gegaan naar een kinderwagen. We waren op zoek naar iets wat luxe uitstraalt maar wat ook handig in gebruik is en vooral kwaliteit voor de kleine. Niks is vervelender dan een wandelwagen die niet fijn rijdt op hobbelige ondergronden of wielen die lek gaan. We zijn uitgekomen bij de Adamex Reggio Special. En waren direct verkocht. De kwaliteit, lekvrije wielen en vering die zorgt dat je over alle ondergronden fijn en licht kan wandelen.

Al snel kwam het idee om deze kinderwagens zelf te gaan inkopen en verkopen, met uitbreidingen en zo samen onze eigen winkel en webshop te gaan beginnen. Hierop hebben we Shane die werkzaam is in het bedrijf van mijn vriend gevraagd om ons te helpen en te ondersteunen om ons idee, werkelijkheid te maken.

Deluxewandelwagens: Het beste van het beste.

Alle kinderwagens in ons assortiment zijn ontworpen met oog op uw baby. De stabiele constructie gemaakt met materialen van hoge kwaliteit zullen ervoor zorgen dat uw baby stabiel en comfortabel ligt. Het kokosvezel matras en het speciaal gebouwde frame en mandje zijn ervoor gemaakt dat uw kindje goed ondersteund, comfortabel en warm is. Onze wandelwagens maken gebruik van een suspensiesysteem om de stabiliteit van uw kinderwagen optimaal te maken.

Onze premium service zal uw wandelwagen onderhouden, om u tijd en zorgen te besparen. In het zeldzame geval dat er is iets mis is, of de wandelwagen kapotgaat, dan komen wij langs om deze te repareren. Mocht ons dit ter plekke niet lukken, nemen wij de wandelwagen mee en krijgt u van ons een vervangend model voor zolang wij nodig hebben uw originele repareren. Daarbovenop bezorgen wij alle wandelwagens persoonlijk naar uw voordeur, met een gegeven instructie hoe u met uw nieuwe Deluxewandelwagens Premium Wandelwagen om kan gaan.

2
Jaar

Garantie

Op elke Wandelwagen

Deluxewandelwagens: Het beste van het beste.

Onze kinderwagens zijn speciaal ontworpen voor het gemak en comfort van u en uw kind. Het volledig verstelbare baby mandje en het verstelbare bedje zorgen ervoor zorgen dat uw jongste gezinslid altijd comfortabel zal liggen. Ook het handvat van de wandelwagens is verstelbaar, zodat iedereen van elke lengte, deze gemakkelijk kan hanteren.

Na verloop van tijd zal uw kind meer gaan bewegen en rechtop willen gaan zitten. Daarom hebben de kinderwagens van ons een volledig verstelbaar frame en meerdere ligposities, zo kunt u het mandje van bed in een stoel veranderen. Hier is waar de 5 puntsgordel bevestigd kan worden om uw kind veilig in de stoel te houden. Ook is het mandje gemakkelijk los te koppelen en kunt u deze omdraaien, zo kunt u uw kind altijd in de gaten houden.

Waarom Deluxe Wandelwagens?

Veilig

Met de CE- en de ECE-R44 certificeringen en de volledige productie en sourcing van
binnen de EU zorgen ervoor dat uw jongste
gezinslid zich te allen tijde veilig en comfortabel voelt in onze wandelwagens.

Ontzorgd

Onze leveranciers gebruiken gebruikt uitsluitend hoogwaardige, uit de EU afkomstige producten om hun kinderwagens te produceren. Met deze kwaliteit weet je zeker dat hun producten niet alleen de eerste generatie kinderen bedienen.

Duurzaam

Omdat alle onderdelen van onze kinderwagens vervangbaar zijn, hoef je je nergens zorgen over te maken. Dit is ook nog eens goed voor het milleu!